DIGITAL-CITY-POSTER Kft.

Tisztelt látogató köszönjük, hogy érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt.

Vállalkozásunk hosszas előkészítő munkának köszönhetően 2018 októberében alakult meg. Fő tevékenységünk digitális kültéri és beltéri reklám eszközök és kioszkok forgalmazása, üzemeltetése és karbantartása. Ezen kívül célunk hatékony és fenntartható „Smart City” infokommunikációs projektek kidolgozása önkormányzatokkal közösen, mivel meggyőződésünk szerint a modern városi lét képéhez egyre jobban hozzátartoznak a multimédiás berendezések és információs kioszkok.

Partnereink számára hardver és szoftver megoldásokat biztosítunk a digitális megjelenésre a kioszkokon, fali hirdetőtáblákon egyaránt. A szabványos méretű reklám eszközökön felül, egyéb különböző eszközök gyártatását és üzembe helyezését is vállaljuk partnereink számára.

A digitális eszközök elterjedése elkerülhetetlen folyamat, az  egyre jobban digitalizálódó világunkban a reklámhordozók  tekintetében is  egyre több ilyen eszközzel találkozhatunk közterületeken és bárki által látogatható épületekben. A modern eszközöktől elvárható módon ezek a berendezések már nem csak statikus felületek hanem interaktív digitális kijelzők sok esetben infó pontok is, amelyek alkalmasak  4G, 4G+ szolgáltatások megosztására is. Sokkal figyelemfelkeltőbbek, változatosabbak és nagyobb összhatást érnek el kihasználva a digitális világ által adott lehetőségeket. Az egymást dinamikusan váltó fotók, animációk és videók állandó mozgása, a folyamatosan változó reklám odavonzza a járókelők figyelmét, felkelti az érdeklődését. Modern, interaktív megoldásaival - a digitális reklámeszközök - korosztálytól függetlenül mindenki számára érdekesebb megjelenést biztosít, amely növeli az értékesítést, a termékbe vagy információba vetett bizalmat, a márka hűséget. 

A berendezések üzemeltetése költséghatékony és gazdaságos a modern felhő alapú szolgáltatásoknak köszönhetően. Partnereink részére - az igényeik pontos felmérése után - a legjobb ár-érték arányú eszközt ajánljuk, amely maximális megfelel a kívánt cél eléréséhez. Hosszútávú partnerség keretein belül jelentős kedvezményeket biztosítunk az eszközök árából.  

Vállalkozásunk tulajdonosai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a hazai közterületi reklámpiacon, mind értékesítés, üzemeltetés, fejlesztés és műszaki kivitelezés területén. Korábbi munkáink révén több önkormányzati projekt megvalósításában vettünk részt. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy új cég keretein belül, hatékony innovatív megoldásokat dolgozunk ki partnereink részére.

Az egyre növekvő digitalizálódást és a nemzetközi trendeket látva úgy gondoljuk szükség van egy olyan vállalkozásra, ami komplett megoldást nyújt a megfelelő digitális eszközök kiválasztásától a hatékony üzemeltetésig.

Az előnyeink

Miért válasszon minket?

Digitális képi megoldások

A digitális képi megjelenés lehetővé teszi Önnek, hogy valós időben információkat és promóciókat küldjön az ügyfelei,  munkavállalói és a látogatói számára, hogy naprakészen tartsa őket az átlátható, állandó és időszerű üzenetekkel és promóciókkal.

Felkelti a figyelmet

A digitális kép sokkal szembetűnőbb, és nagy valószínűséggel jut el a városlakók és turisták figyelmébe.

Növeli az értékesítést

A digitális megjelenés erősen befolyásolja a vásárlási döntéseket. Az emberek nem csak elhaladnak mellette, hanem emlékeznek is arra, amit láttak. A digitális képek jobban ösztönözik a vásárlást.

Csökkenti a költségeket

A digitális eszközökön való megjelenés csökkenti a költségeket azáltal, hogy a hirdetések nyomtatási és terjesztési költségeket minimalizálja. Gyorsabb, hatékonyabb kreatív váltást lehet végrehajtani.

Jókor jó helyen

A kiváló minőségű digitális infokommunikáció modern megoldást kínál a lakosság, és a vásárlók elérésére, megszólítására. Megfelelő üzenetet küldhet, a célzott közönségnek a megfelelő időben.

Amennyiben kérdése merült fel forduljon hozzánk bizalommal:

info@digitalcityposter.hu