Jó helyen jár, ha digitális eszközökön szeretné megvalósítani Smart City projekt elképzeléseit.

A SMART CITY az a hely, ahol a befektetések és az infrastrukturális beruházások révén egyszerre valósul meg a fenntartható gazdaság növekedése, a természeti erőforrások hatékony felhasználása és az életminőség javulása.

Városok vagy megyeszékhelyek tekintetében manapság már elengedhetetlen a gyors és hatékony kommunikáció, mivel a hagyományos hirdetési formák már nem keltik fel a közlekedők figyelmét. A modern városi lét képéhez egyre jobban hozzátartoznak a multimédiás berendezések és információs kioszkok. A Digitális Jólét Program 2.0.-ban  hangsúlyozottan szerepel az Okos Város – Smart City fejlesztések témaköre. Az új program célja, hogy a települések, a polgárok, a vállalkozások és a közösségek minél szélesebb körben ki tudják használni az Okos Város-i fejlesztések kínálta lehetőségeket. 

1. A kültéri digitális reklámeszközök és kioszkok megjelenése és a rajtuk futó képek vagy videók figyelemfelkeltőek, ezáltal hatékony információközlő eszközök.

2. Melyek segítségével egy modern és új megjelenés keretein belül lehet a kívánt információkat eljuttatni a helyi lakosok és városba látogatók számára.

3. A közérdekű kioszkok telepítése mérföldkövek lehetnek egy város életében, valamint a digitális fejlődés útján egy jelentős és látványos formája a Smart City-vé válás folyamatában. Modern berendezéseink nem csak egyszerű reklám eszközök, hanem közösségi pontok is. Az eszközök naprakész felvilágosítást adhatnak a települések életére hatást gyakorló legfontosabb közhasznú (helyi, köznapi, mindennapi, közérdekű, közösségi, általános) információkról. Megkeressük azt az egyedi eszközt, amely beolvad a kialakított környezetbe, de mégis egy modern város hatását kelti a lakosság és turisták szemében. Vállalkozásunk olyan partnerséget kínál innovatív digitális berendezések üzemeltetésére, melyek révén az önkormányzatnak gazdaságos és fenntartható infokommunikációs rendszer kerül a birtokába.

4. A berendezéseinkben kialakítható WiFi csatlakozás vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosíthat a város lakói és a turisták számára, ami még vonzóbbá teheti az eszközöket. A csatlakozás lehetővé teszi a lakosok számára, hogy még több helyen használják okos telefonjaikat és táblagépeiket. A városok sétáló utcáin és forgalmas központjaiban ingyenesen biztosított internetkapcsolat már önmagában is jelentősen hozzájárulhat a közterek népszerűségéhez a kültéri digitális reklámeszközök révén.

5. Az általunk forgalmazott termékek világszerte több városban már bizonyították, hogy megfelelnek a modern város által támasztót követelményeknek. A digitális megoldások rohamos fejlődése szinte határtalan lehetőségeket kínál az eszközökön keresztül egy digitális információs hálózat kiépítésében, mellyel hatékonyabban és gyorsabban lehet célzott közönséget elérni.

6. Az általunk forgalmazott eszközök:

  • Berendezéseink maradéktalanul megfelelnek a 104/2017. (IV. 28.) Korm. Rendeletnek.
  • Berendezéseinken digitálisan ellenőrizhető és nyomon követhető a 30% közművelődési hirdetési arány.

7. A digitális jólét program keretein belül az önkormányzatok és közművelődési intézmények részére egyedi ajánlat alapján partnerséget kínálunk az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások révén. A konkrét lehetőségekért és az aktuális ajánlatainkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • meglévő projekt esetén segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában és üzemeltetésében
  • amennyiben új projekt kidolgozása szükséges vállaljuk a tervezéstől a megvalósításon át a hatékony üzemeltetésig az aktív közreműködést.

 

Amennyiben kérdése merült fel forduljon hozzánk bizalommal:

info@digitalcityposter.hu